Cristian Boureanu, despre apropierea de Dumnezeu și semnele divine: "Îmi pare rău că am făcut-o pe Laura să sufere"

Cristian Boureanu, despre apropierea de Dumnezeu și semnele divine: "Îmi pare rău că am făcut-o pe Laura să sufere" © captura video

Cristian Boureanu a făcut confesiuni mai sincere ca niciodată, în preajma sărbătorilor pascale. Controversatul afacerist a vorbit despre familie, iertare, dar și despre cât de mult i-a afectat pe cei dragi faptul că a avut probleme cu legea. 

"Relatia cu Dumnezeu pleaca din familie. Mama a murit când eu eram tânăr, pe vremea comunismului. E foarte greu să-ţi iubeşti aproapele ca pe tine însuţi, prima condiţie este să te iubeşti pe tine însuţi. Am fost în război cu mine însumi anul acesta. Totul se răsfrânge asupra familiei. Secretul e ca tu să fii împăcat cu tine însuţi. În cele mai grele momente din viaţa mea am păstrat credinţa... m-am simţit ţinut pe braţe de foarte multe ori în viaţă. În momente ca astea am avut ocazia să-mi fac curat în prieteni, îmi pare rău că am făcut-o pe Laura să sufere,  îmi pare rău că mi-am făcut părinţii să sufere.", a declarat Cristian Boureanu, la Antena Stars.

Au trecut prin multe împreună, iar iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, spune că afaceristul i-a insuflat dragostea pentru Dumnezeu. 

"Am trecut prin foarte multe cu părinţii mei...am învăţat că indiferent de situaţie o să fie bine...de când sunt cu Cristi merg mai des la biserică.", a spus și Laura Dincă.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro