Ce spunea Cristian Boureanu, înainte cu câteva zile de a fi condamnat. Fostul deputat și-a cerut iertare familiei pentru problemele cu legea

Ce spunea Cristian Boureanu, înainte cu câteva zile de a fi condamnat. Fostul deputat și-a cerut iertare familiei pentru problemele cu legea © captura Antena Stars

Cristian Boureanu a oferit un interviu în exclusivitate la Antena Stars, în urmă cu doar câteva zile înainte de a fi condamnat. Fostul deputat a vorbit atunci, împreună cu iubita lui, despre credință și despre cât de mult i-a afectat pe cei dragi faptul că a fost certat cu legea. 

Cristian Boureanu vorbea atunci despre cât de important este să îți ceri iertare persoanelor apropiate atunci când greșești, dar și despre credința în Dumnezeu.

"Relația cu Dumnezeu pleaca din familie. Mama a murit când eu eram tânăr, pe vremea comunismului. E foarte greu să-ţi iubeşti aproapele ca pe tine însuţi, prima condiţie este să te iubeşti pe tine însuţi. Am fost în război cu mine însumi anul acesta. Totul se răsfrânge asupra familiei. Secretul e ca tu să fii împăcat cu tine însuţi. În cele mai grele momente din viaţa mea am păstrat credinţa... m-am simţit ţinut pe braţe de foarte multe ori în viaţă. În momente ca astea am avut ocazia să-mi fac curat în prieteni, îmi pare rău că am făcut-o pe Laura să sufere,  îmi pare rău că mi-am făcut părinţii să sufere.", a declarat Cristian Boureanu, în exclusivitate la Răi Da Buni. 

Cristian Boureanu și iubita lui, Laura Dincă, au fost condamnați definitiv la un an și nouă luni de închisoare cu suspendre și 90 de zile de muncă în folosul comunității, în dosarul de ultraj. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest