Cristian Daminuţă şi-a luat inima în dinţi şi se pregăteşte de nuntă. Fotbalistul tocmai a cerut-o pe iubita sa în căsătorie

+3 click pentru
galerie

Cristian Daminuţă şi-a luat inima în dinţi şi se pregăteşte de nuntă. Fotbalistul tocmai a cerut-o pe iubita sa în căsătorie © Foto: Instagram

Cristian Daminuţă i-a pus inelul pe deget iubitei însărcinate! Şi nu aşa oricum! A dus-o în vacanţă, tocmai în Italia, acolo unde a pus la cale un plan special, iar noi vă povestim cum s-a întâmplat totul.

Cristian Daminuţă a aşteptat-o cu braţele deschise pe iubita lui la aeroportul din Roma. Fotbalistul i-a pregătit o vacanţă surpriză viitoarei mămici. Cei doi îndrăgostiţi nu au stat prea mult în camera de hotel, ci au ieşit să se plimbe pe străzile celui mai romantic oraş din Italia şi au luat la rând toate obiectivele turistice. 

Fotbalistul şi-a făcut un plan bine pus la punct. Cristian Daminuţă şi-a luat inima în dinţi şi s-a pus în genunchi. Iubita lui a îmbrăcat o rochie albă, oare să fi presimţit ea ceva?

Cristian Daminuţă a ales un loc special pentru cererea în căsătorie. Fontana di Trevi, un loc cunoscut pentru momentele în care domnii se declară, iremediabil, dornici de a se pune la casa lor. Zis şi făcut! Fotbalistul a folosit drept pretext vizitarea fântânii şi a făcut pasul cel mare. 

Viitoarea mămică, emoţionată, a spus "Da", iar iubitul ei i-a pus pe deget un superb inel cu diamant. Acum, ne pregătim şi pentru nuntă, nu doar pentru botezul bebeluşului care urmează să vină pe lume. Cei doi îndrăgostiţi sunt în culmea fericirii şi mai împliniţi ca niciodată. De când a aflat că va deveni tătic, se pare că fotbalistul s-a cuminţit şi are planuri mari.

Cristian Daminuţă urmează să devină tătic de băiat

Fotbalistul este în culmea fericirii pentru că în doar câteva luni va face cunoştinţă cu băieţelul lui. Cristian Daminuţă şi viitoarea lui soţie urmează să devină părinţi pentru prima dată, iar emoţiile sunt incredibile. Crostian Daminuţă a povestit că abia aşteaptă să-şi cunoască copilul şi este pregătit să facă faţă tuturor cerinţelor impuse de venirea în viaţa sa a unui bebeluş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro