Iasmina Halas, despre cum a pierdut copilul cu Cristian Daminuţă: "El nu se simte vinovat". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Iasmina Halas, despre cum a pierdut copilul cu Cristian Daminuţă: "El nu se simte vinovat". VIDEO © captură video

Cristian Daminuță urmează să devină părinte pentru prima dată! Deşi fotbalistul nu se mai gândește nicio secundă la fosta iubită și privește încrezător în viitor, Iasmina a vorbit despre momentul în care a aflat că urma să devină mama copilului său. Din păcate, totul s-a sfârşit cu un avort spontan.  

S-au cunoscut pe 24 aprilie 2017 şi a rămas însărcinată la scurt timp. Cu doar două luni înainte de nuntă s-au despărţit, dar amintirile nu vor putea fi şterse atât de uşor. Iasmina a povestit, printre altele, cum era Daminuţă cu ea: atent, drăgăstos şi foarte foarte educat!

"Noi ne-am cunoscut pe 24 aprilie 2017 și am rămas însărcinată, deci prin august eram deja însărcinată. Da, păi la el a fost totul pe rapid. Vreau copil, vreau copil, vreau copil. Ne-am despărțit cu 2 luni înainte de nuntă. Ne-am cunoscut pe Instagram, deși toată presă scria că m-a luat din club. El era foarte foarte educat. Mi-a deschis ușa la mășină... adică prea puțini bărbați mai fac gestul ăsta în ziua de azi. Mi-a zis din start că vrea ceva serios cu mine, că îi place de mine că sunt cuminte, că învăț, urmă să termin facultatea, că sunt din familie bună. Se interesase de mine, știa. M-am îndrăgostit de el pentru că era un bărbat foarte atent, se trezea, făcea micul dejun, cafeaua.", a spus fosta lui Daminuţă la Antena Stars.

"Ne-am dorit la un moment dat și un copil, își dorea foarte mult un copil din nefericire s-a pierdut sarcina. Acum 2 ani în august. Avea 2 luni. La două luni am pierdut-o. El era foarte fericit, își dorea un copil. I-am spus: Trezește-te! Sunt insărcinată! S-a ridicat și a zis: nu cred, nu cred, mă minți... Era atât de entuziasmat încât nu voia să accepte ideea că sunt însărcinată. Hai să îi sunăm pe ai noștri să le spunem. Și a zis nu, până nu merg eu la ecografie și văd bebele eu nu vreau să spun la nimeni că nu vreau să mă bucur degeaba.", a mai precizat Iasmina. 

Cum a pierdut Iasmina sarcina

Deşi amândoi erau fericiţi şi îşi doreau un copil împreună, la două luni, după o ceartă mai aprinsă, Iasmina a făcut avort spontan.

"A urmat să mergem la ginecolog, se întâmplă după o luna și ceva, nu s-a văzut foarte clar, decât ceva foarte micuț și a spus că s-ar putea să fie sarcină, dar nu e sigură, dacă a ieșit pe teste, urmează să crească și o vedem săptămâna viitoare. Era foarte dezamăgit, nu-i venea să creadă. Și eu stăteam și mă gândeam că mai bine nu îi ziceam, acum l-am dezamăgit. Ei, următoarea săptămâna bum. Direct copilul, se vedea exact și acum am ecografia se vedeau diferențele de la o săptămâna la altă că a mai crescut doar că, după toate astea au început certurile, iar într-o ceartă mai aprinsă am avut un avort spontan. Într-o ceartă i-am spus să plece de acasă, el a plecat, eu am început să plâng, am plâns, am plâns și i-am zis vino înapoi că...  Nu știu cât s-a simțit de vinovat, el nu se simte vinovat niciodată. El își dorește copilul pentru că are 29 de ani.", a povestit Iasmina pentru Star Matinal. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro