Cum a petrecut Cristian Daminuţă înainte de nuntă! Gestul emoţionant făcut pentru viitoarea soţie

+3 click pentru
galerie

Cum a petrecut Cristian Daminuţă înainte de nuntă! Gestul emoţionant făcut pentru viitoarea soţie © Instagram

Cristian Daminuţă e fericit fără,  doar şi poate! În curând fotbalistul va fi tătic, dar mai are un motiv pentru care să, sărbătorească! Mai exact faptul că îşi va unii destinul cu aleasa inimii lui. Şi cum altfel să petrecă decât în compania celor dragi şi a.....lăutarilor!

Cu dans şi voie bună fotbalistul, care nu de mult era pe primele pagini ale ziarelor cu picanteri, acum e gata să se aşeze la casa lui! Şi totul pentru o brunetă focoasă care i-a cucerit sufletul. Indrăgostit până peste cap, Daminuţă a făcut dedicaţii fără număr pentru iubita sa, potrivit Antena Stars.

Fotbalistul a anunţat recent printr-o intervenţie telefonică la Antena Stars când o să aibă loc botezul, nunta, dar şi cum o să se numească viitorul copil!

Cristian Daminuţă, pregătit să renunţe la viaţa de burlac

Cristian Daminuţă şi iubita lui au ales pentru copilul care urmează să vină pe lume în iarna acestui an numele Dominic. Totul e pregătit, iar cei doi îndrăgostiţi aşteaptă cu nerăbdare să-şi strângă la piept băieţelul. 

În acest timp, Cristian Daminuţă şi viitoarea sa soţie au pus la punct planurile de nuntă şi botez. Cununia civilă are loc chiar săptămâna aceasta! În luna mai a anului 2020, urmând petrecerea de nuntă şi botezul micuţului Dominic. 

"Ne pregătim de ultimul pas. Deja e totul pregătit, urmează să ajungă şi pătuţul copilului, l-am făcut pe comandă, camera este pregătită şi acum aştept să treacă timpul ca să vină pe lume Dominic!", a declarat Cristian Daminuţă pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro