Cristian Daminuță este în al nouălea cer. Primele imagini cu fiul său! "Eroina împreună cu sufletul meu"

+3 click pentru
galerie

Cristian Daminuță este în al nouălea cer. Primele imagini cu fiul său! "Eroina împreună cu sufletul meu" © Instagram

Bucurie mare în viața lui Cristian Daminuță. Fotbalistul a devenit astăzi tătic pentru prima dată și este în al nouălea cer. Întreaga viață i s-a schimbat radical și nu-și mai încape în piele de emoții.

Cristian Daminuță a fost foarte deschis cu fanii săi pe toată perioada sarcinii soției sale, astfel că nu avea cum să nu împărtășească și marele moment cu toți cei dragi. Astfel, începând de azi dimineață, Cristian Daminuță este cel mai fericit bărbat.

Fotbalistul și-a văzut visul cu ochii și a devenit tată de băiat. Micuțul care tocmai a venit pe lume a primit numele de Dominic și este un băiețel tare frumos și sănătos.

Sportivul este cum nu se poate mai fericit, pentru că, în sfârșit, după ce a cunoscut-o pe tânăra care i-a devenit soție, soarele a răsărit în viața sa. Cristian Daminuță este mândru de fiul său și a publicat imediat pe rețelele sociale și primele imagini cu flăcăul, care este de o frumusețe rar întâlnită.

''Azi dimineață la oră 5:33 mi s-a îndeplinit cel mai mare vis. Să-mi strâng copilul în brațe pentru prima oară. Datorită soției mele am trăit cele mai intense și mai fericite ore din viața mea. Așteptarea a luat sfârșit și pe lume am venit. Sunt frumos și sunt voinic și mă cheamă Dominic ❤️. Eroina împreună cu sufletul meu !❤️👼🏻'', a scris Cristian Daminuță pe Instagram, alături de primele imagini cu bebelușul lui, dar și cu soția sa, după naștere.

Fotbalistul este cum nu se poate mai mândru de soția lui, mai ales că aceasta a născut natural. Din fericire totul a decurs excelent, iar Dominic și proaspăta mămică sunt bine, iar în doar câteva zile vor ajunge acasă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro