Cristian Daminuță și soția au devenit părinți! Primele declarații ale fericitului tată

Cristian Daminuță și soția au devenit părinți! Primele declarații ale fericitului tată © Arhivă

Bucurie fără margini în familia lui Cristian Daminuță! Celebrul fotbalist a devenit tată pentru prima oară, sâmbătă dimineață. Și, deși a fost cuprins de emoții și oboseală, sportivul a putut să facă primele declarații, în direct.

Soția lui Cristian Daminuță l-a făcut pe fotbalist cel mai fericit bărbat. La ora 05.33, a adus pe lume primul copil al cuplului, un băiețel perfect sănătos, care va purta numele de Dominic.

Emoționat, Daminuță a vorbit despre emoțiile care l-au trecut și cum se simte proaspăta mămică.

„Este cea mai frumoasă zi din viața mea. Sunt foarte emoționat și chiar acum o să merg la spital. Am început să tremur tot, mai ales când mi l-au pus în brațe... nu mai puteam să am nicio reacție, adică eram terminat de bucurie”, a declarat Cristian Daminuță, la „Star Matinal”.

Și, surpriză! Deși a zis că nu a vârsat vreo lacrimă atunci când a aflat că soția lui era însărcinată, Daminuță a mărturisit că, de data aceasta, nu s-a mai putut abține și a plâns!

„Sincer, azi dimineață, da, am plâns. Am fost foarte emoționat”, a mărturisit Daminuță.

Dar cum se simte proaspăta mămică? Tot Daminuță a dezvăluit tot!

„Foarte bine. A fost o sarcină, ca să zic așa... A decurs totul ca la carte. Nu a întâmpinat nicio dificultate, se simte bine, am vorbit cu ea chiar acum 5 minute. Totul este în regulă”, a mai mărturisit Daminuță, care a precizat și că băiețelul lui, adus pe lume pe cale naturală, a primit nota 10 plus!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro