Cristian Daminuță, prima ieșire în aer liber cu băiețelul său. Fotbalistul e transformat total de când a devenit tată / VIDEO

Cristian Daminuță, prima ieșire în aer liber cu băiețelul său. Fotbalistul e transformat total de când a devenit tată © Instagram

Cristian Daminuţă şi soţia l-au scos pentru prima dată pe micuţul lor la plimbare! Soția fotbalistului a postat imagini superbe cu prima apariţie şi mai mult decât atât, sportivul a declarat şi când are loc botezul, dar şi nunta.

Tare binecuvântaţi se simt şi Cristian Daminuţă împreună cu soţia sa când se uită la comoara lor! Cei doi au devenit de puţin timp părinţi şi se bucură de fiecare clipă alături de micuţul lor băieţel, iar de curând au decis să-l scoată la prima lui plimbare în aer liber! 

Şi cum să nu îţi crească sufletul de bucurie când vezi o aşa minunăţie? Şi nici proaspăta mămică nu e mai prejos. Soţia fotbalistului arată fabulos chiar la scurt timp după naştere. 

Face nuntă și botez cu 400 de invitați

Toate bune şi frumoase, sportivul are fără doar şi poate cu ce să se mândrească. Dar bineînţeles că mai urmează şi alte surprize, de curând Cristian Daminuţă a anunţat două mari şi importante evenimente din viața lor de familie. 

< p>"Este cea mai frumoasă zi din viața mea. Sunt foarte emoționat și chiar acum o să merg la spital. Am început să tremur tot, mai ales când mi l-au pus în brațe... nu mai puteam să am nicio reacție, adică eram terminat de bucurie. Botezul va fi pe data de 14 mai, o să fie şi botez şi nuntă, cu vreo 350-400 de invitaţi. Încă nu şi-a ales rochia de mireasă.", a declarat Cristian Daminuță, la Star Matinal.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro