Soţia lui Cristian Daminuţă, revenire spectaculoasă după naştere. Mădălina are o siluetă ca trasă prin inel / FOTO

+3 click pentru
galerie

Soţia lui Cristian Daminuţă, revenire spectaculoasă după naştere. Mădălina are o siluetă ca trasă prin inel / FOTO © Instagram

Cristian Daminuţă şi soţia sa, Mădălina au devenit părinţi în urmă cu o săptămână, iar de atunci viaţa lor s-a schimbat. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată şi se dedică întru-totul vieţii de părinte.

Mai mult, Mădălina nu este o mămică grijulie doar cu cel mic, ci şi în ceea ce o priveşte pe ea, asta pentru că bruneta şi-a revenit incredibil după naştere.

Arată bine de tot Mădălina la doar câteva zile după ce a dat naştere primului ei copil. Şi fiindcă era şi păcat să-şi ascundă trupul armonios pe sub haine largi, vedeta a bifat alături de soţul ei o petercere unde a atras toate privirile.

Tânăra a purtat o salopetă neagră, mulată care îi scotea în evidenţă talia subţire şi picioarele de gazelă.. şi apopo de picioare. Proapăta mămică nu s-a sfiit să poarte tocuri înalte, astfel că a optat pentru o pereche de pantofi stiletto roşii. Nici Cristian Daminuţă nu a fost mai prejos. Cei doi s-au asortat, iar fotbalistul a arătat impecabil într-un costum negru elegant. Mai mult, Mădălina a fost sufeltul petrecerii, a dansat şi a fost în formă maximă, ca şi cum nici nu ar fi dat naştere unui copil în urmă cu doar o săptămână. 

Nu degeaba Mădălina se străduieşte să arate incredibil, bruneta are un motiv intemeiat. Va îmbrăca rochia de mireasă în doar câteva luni.

Daminuță, un tătic fericit

Cristian Daminuță și-a dorit foarte mult să devină tată, iar atunci când băiețelul său a venit pe lume a fost extrem de emoționat. "Azi dimineață la oră 5:33 mi s-a îndeplinit cel mai mare vis. Să-mi strâng copilul în brațe pentru prima oară. Datorită soției mele am trăit cele mai intense și mai fericite ore din viața mea. Așteptarea a luat sfârșit și pe lume am venit. Sunt frumos și sunt voinic și mă cheamă Dominic ❤️. Eroina împreună cu sufletul meu !❤️👼🏻'', a scris Cristian Daminuță, pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro