Cum arată soția lui Cristian Daminuță, la doar câteva zile de la naștere

+3 click pentru
galerie

Cum arată soția lui Cristian Daminuță, la doar câteva zile de la naștere © arhiva

Soția lui Cristian Daminuță a adus pe lume primul lor copil în urmă cu doar câteva zile. De atunci cei doi amorezi sunt cei mai fericiți părinți, însă nu uită nici să aibă timp de ei. Deja tânăra e în formă pentru a-și relua toate activitățiile.

Cristian Daminuță a devenit tătic în urmă cu doar câteva zile, iar împreună cu cea care i-a devenit soție sunt cei mai fericiți. Cei doi petrec clipe magice alături de micuțul lor, însă sunt mereu atenți să se distreze și ei așa cum o făceau înainte de naștere. 

Cu doar ceva timp înainte ca soția lui Cristian Daminuță să ajungă pe masa de operație pentru a-i da naștere micuțului, aceștia au petrecut într-un club de fițe din Capitală fără că aceasta să simte vreo greutate. 

Ei bine, nici după naștere nu se lasă mai prejos. Împreună cu Cristian Daminuță au petrecut în urmă cu o seară într-un club de fițe din Capitală, iar ce observăm este că tânăra s-a refăcut foarte rapid după sarcină și arată foarte bine, semn că nu a avut de întâmpinat probleme pe parcusul a celor 9 luni cât l-a purtat pe Dominic în burtică. 

Cristian Daminuță și-a dorit foarte mult copilul, iar atunci când aceasta a venit pe lume a fost emoționat peste măsură. Fotbalistul și-a văzut visul cu ochii și a dorit să împărtășească fericirea sa și cu urmăritorii de pe Instagram: ”Azi dimineață la oră 5:33 mi s-a îndeplinit cel mai mare vis. Să-mi strâng copilul în brațe pentru prima oară. Datorită soției mele am trăit cele mai intense și mai fericite ore din viața mea. Așteptarea a luat sfârșit și pe lume am venit. Sunt frumos și sunt voinic și mă cheamă Dominic ❤️. Eroina împreună cu sufletul meu !❤️👼🏻'', a scris acesta alături de primele imagini cu bebelușul lui, dar și cu soția sa, după naștere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro