Cristian Ţopescu ar fi fost mândru! Cu ce se ocupă fratele vitreg al regretatei jurnaliste

Cristian Ţopescu ar fi mândru! Cu ce se ocupă fratele vitreg al regretatei jurnaliste Cristina Ţopescu © spynews.ro

Printre cei care au fost prezenţi la ceremonia de incinerare a Cristinei Ţopescu de la crematoriul Vitan-Bârzeşti se numără şi Sebastian, fratele vitreg al jurnalistei. Dacă ar mai fi trăit, fostul comentator sportiv ar fi fost, cu siguranţă, mândru de el! Am aflat cu ce se ocupă Sebastian Ţopescu!

Sebastian Ţopescu, fratele vitreg al regretatei jurnaliste şi-a făcut apariţia la ceremonia de incinerare îmbrăcat într-o haină neagă din piele până în pământ, sacou, cămaşă şi pantaloni negri. Stilul său vestimentar este explicat de ocupaţia pe care o are! 

Sebastian Felix, fiul cel mic al lui Cristian Ţopescu, are 21 de ani şi este pasionat de modă.

Potrivit informaţiilor făcute publice pe reţelele de socializare, tânărul a absolvit liceul "Andrei Şaguna" din Sibiu şi s-a înscris la două facultăţi de prestigiu de peste hotare. Sebastian Ţopescu urmează cursurile unei instituţii de învăţământ din Viena, dar şi cursurile Institutului European de Design din Milano. 

Sebastian Felix este rezultatul iubirii dintre Cristian Ţopescu şi Christel Ungar, cea de-a treia soţie a comentatorului sportiv. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Cristian Ţopescu avea 61 de ani, iar ea, 32. 

“Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentam acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. (...) După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție", povestea Cristian Ţopescu despre Christel Ungar, pentru revista Tango.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro