Cristiana de la MPFM, în al nouălea cer, la o lună de la naşterea celui de-al doilea copil. Chiar ea a dat vestea

+3 click pentru
galerie

Cristiana de la MPFM, în al nouălea cer, la o lună de la naşterea celui de-al doilea copil. Chiar ea a dat vestea © Facebook

Bucurie mare în familia Cristianei şi a lui Marian de la Mireasă pentru fiul meu, la doar o lună de când au deveni părinţi pentru a doua oară.

Cei doi au încheiat anul 2019 cum nu se poate mai bine, după ce familia li s-a mărit. În plus, chiar la finalul lunii decembrie, cei doi foşti concurenţi de la MPFM au avut şi un alt motiv de mare sărbătoare în familie, odată cu aniversarea băieţelului lor.

Cristiana şi Marian au organizat o petrecere în familie micuţului, care a împlinit trei ani. Toţi cei apropiaţi i-au fost alături băieţelului şi au vrut să-l facă să aibă parte de cea mai frumoasă zi din viaţa lui.

Şi chiar au reuşit, pentru că băieţelul Cristianei şi a lui Marian de la MPFM s-a simţit excelent, mai ales că a primit şi o muuulţime de cadouri.

Chiar dacă nu a ştiut ea ce se întâmplă în jurul ei, alături de sărbătorit a fost şi sruioara lui, care a venit pe lume la finalul lui noiembrie.

Cristiana şi Marian de la MPFM şi-au dorit enorm ca familia lor să se mărească, iar viaţa i-a binecuvântat cu cel mai frumos dar, a doua lor comoară. Cei doi foşti concurenţi sunt mai fericiţi şi împliniţi ca niciodată şi au ţinut să împărtăşească din fericirea lor şi cu oamenii care îi iubesc.

"La mulți ani, puiul nostru! Te iubim mult!! Să ai parte în viață de tot ce este mai bun. Îți dorim ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoțească la fiecare pas, dragostea să-ți fie în permanență la îndemână, iar norocul să te aștepte la fiecare colț!❤️❤️❤️❤️", a scris Cristiana de la MPFM pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro