Cristiano Ronaldo este în doliu! Unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa a fost înjunghiat mortal

Cristiano Ronaldo este în doliu! Unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa a fost înjunghiat mortal © Hepta

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă foarte delicată! Frizerul starului de la Juventus a fost înjunghiat mortal, într-un hotel din Elveția. 

Momente de panică în Elveția! Frizerul superstarului de la Juventus, Cristiano Ronaldo a murit înjunghiat în propria cameră din hitelul în care era cazat. Potrivit presei internaționale, acesta a murit vineri, în Zurich. 

Presa internațională mai notează faptul că Ricardo, cel care era unul dintre frizerii preferați ai lui Cristiano Ronaldo și se ocupa îndeaproape de imaginea starului portughez a fost găsit fără suflare, cu mai multe urme de înjunghiere. 

Acesta se cunoștea de foarte mulți ani cu Cristiano Ronaldo și cu siguranță vestea că a fost înjunghiat a căzut ca un fulger pentru fotbalist. Mirror Online informează că frizerul lui Cristiano Ronaldo a fost găsit plin de sânge, cu mai multe urme de înjunghiere. Totul s-a petrecut în apartamentul în care acesta era cazat, într-un hotel din Zurich. Vecinii acestuia au declarat că s-au auzit mai multe zgomote din apartamentul frizerului lui Ronaldo și au alertat imediat angajații hotelului. Când au pătruns în apartament, l-au găsit mort pe acesta.

Pentru moment, asasinul nu a fost prins de poliție, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. 


facebook whatsapp twitter pinterest