Incredibil! Cât câștigă Cristiano Ronaldo din postările pe Instagram

Incredibil! Cât câștigă Cristiano Ronaldo din postările pe Instagram © Hepta

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume și, totodată, o celebritate care scoate bani frumoși din postările de pe rețelele sociale. Celebrul fotbalist câștigă o adevărată avere anual din postările de pe Instagram.

Potrivit informațiilor furnizate de Business Insider, Cristiano Ronaldo produce anual 47,8 milioane de dolari din postările de pe Instagram, iar suma depășește salariul pe care îl primește de la Juventus, echipa de fotbal unde activează în prezent. 

Cristiano Ronaldo a ratat locul I

Recent, în cadrul galei Fifa The Best, Cristiano Ronaldo nu a fost desemnat cel mai bun jucător al anului, titlul revenindu-i rivalului său, Leo Messi. Cristiano Ronaldo nu a stat pasiv și a reacționat imediat pe Instagram, acolo unde a postat un mesaj acid. Răbdarea şi perseverenţa sunt două caracteristici care diferenţiază profesionistul de amator. Tot ce este astăzi mare a început mic. Nu poţi face totul, dar fă tot ce poţi pentru ca visele tale să devină realitate. Şi reţineţi că după noapte vin întotdeauna zorile", a scris, pe Instagram, Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul are o avere colosală de nu mai puțin de 108 milioane de dolari. Are un contract pe viață cu o celebră firmă de echipamente sportive, dar și alte colaborări care îi aduc constant sume frumoase în portofel. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro