Tânăra cu posterior bombă face ravagii peste tot! I-a luat minţile inclusiv lui Cristiano Ronaldo / GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Tânăra cu posterior bombă face ravagii peste tot! I-a luat minţile inclusiv lui Cristiano Ronaldo / GALERIE FOTO © Instagram

Este cunoscută în întreaga lume pentru corpul sexy pe care îl posedă, însă un detaliu este cel care atrage atenţia tuturor: posteriorul. Casi Davis, cunoscută foarte mult în mediul online datorită postărilor ei, se mândreşte în fiecare zi cu felul în care arată. 

Cassandre Davis petrece foarte mult timp în sala de fitness, acolo unde are grijă să se menţină în formă. La o simplă privire aruncată pe paginile ei de pe reţelele de socializare oamenii pot vedea rapid o mulţime de imagini în care blondina îşi arată posteriorul. Are şi ce să arate! Nu degeaba lucrează ore în şir cu diferite aparate din sală. 

Pe Instagram, spre exemplu, Casi are peste un milion de urmăritori, iar imediat cum postează o nouă fotografie sau un filmuleţ primeşte sute de comentarii cu aprecieri. De asemenea, tânăra este activă peste tot în mediul online, acolo unde şi predă lecţii de fitness pe care fetele le pot urma pentru a avea un corp bine lucrat

În anul 2016 l-a dat gata pe Cristiano Ronaldo. Cassandre şi fotbalistul a fost surprinşi împreună în ipostaze tandre. De atunci şi până acum lucrurile s-au schimbat. Focoasa blondină nu publică fotografii cu niciun bărbat, iar fotbalistul are o familie numeroasă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro