Cum a slăbit Cristina Bălan 40 de kilograme. „Aveam aproape 100 după naștere”

Cum a slăbit Cristina Bălan 40 de kilograme. „Aveam aproape 100 după naștere” © Sursă Facebook

Cristina Bălan a demonstrat lumii de mai multe ori că este o femeie puternică. Deşi a trecut prin momente dificile, vedeta a reuşit să facă faţă tuturor momentelor grele întâmpinate de-a lungul vieţii. Printre obiectivele sale s-a numărat şi slăbitul, iar printr-o ambiţie de lăudat, cântăreaţa a dat jos aproape jumătate din greutatea pe care o avea după naştere.

Artista a lăsat pentru o vreme scenă şi şi-a dedicat toată viaţa copiilor, care sunt Universul ei. Cei mici suferă de Sindromul Down şi au nevoie de toată atenţia. Alături de soţul ei, aceştia au investit totul timpul şi banii pentru sănătatea celor mici, iar din fericire gemenii au făcut progrese şi se simt din în ce în ce mai bine. După naşterea lor, Cristina Bălan a dat dovadă de multă ambiţie şi a ajuns să slăbească 40 de kilograme. 

Ajungând la o greutate pe care şi-o dorea, Cristina Bălan se declară acum foarte mulţumită de aspectul ei. Artista a muncit mult până ce a reuşit să scadă centimetri considerabili şi să îşi formeze masa musculară.

„Aveam aproape 100 de kilograme după naștere. Acum am 58 de kilograme, dar am masă musculară. Atunci când faci sală pui masă musculară. În schimb, am scăzut în centimetri și sunt foarte mulțumită de mine. Muncesc pentru felul în care arăt acum, am înțeles în cele din urmă că frumusețea stă în ochiul privitorului și dacă tu pe tine nu te vezi frumoasă, atunci cine? E un fel de război cu tine însăți”, a mărturisit artista pentru Libertatea. 

Vedeta merge oricât de des poate la sală în primul rând pentru un stil de viaţă sănătos. Acum, când a ajuns la rezultatul la care aspira, vedeta continuă să facă exerciţii pentru tonifierea muşchilor, nu pentru slăbit.

„Când aveam aproape 100 de kilograme, mi-am jurat că la 60 de kilograme nu o să mai spun niciodată că sunt grasă. Nici la 62 kg, când am reînceput sala, nu mă mai vedeam grasă. Sunt sigură că nu o să trec în partea cealaltă, să vreau să slăbesc și mai mult, pentru că eu nu mă uit în oglindă, eu mă uit la haine, cum încap în hainele mele și cum mă mișc. Eu știu că atunci când pun mai multe kilograme deja încep să mă mișc mai greu. Acum nu mă duc la sală să slăbesc, ci mă duc pentru tonifiere, pentru rezistență pe scenă, pentru lucruri care țin pur și simplu de sănătate”, a mai povestit artista pentru aceeaşi sursă.

Cristina Bălan a revenit pe scenă după o lungă perioadă, după ce a participat şi a şi câştigat un concurs de talente muzicale. Suma a fost cheltuită pentru sănătatea gemenilor săi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro