Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, vacanță de lux la început de an. Ce destinație exclusivistă au ales actorii

+3 click pentru
galerie

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, vacanță de lux la început de an. Ce destinație exclusivistă au ales actorii © Instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Deși sunt împreună de câțiva ani buni, cei doi actori sunt la fel de îndrăgostiți unul de celălalt, ca în prima zi în care s-au cunoscut. Vedetele au planuri mari pentru 2020 și au dat startul cu o vacanță de lux.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt mai mereu împreună, aceștia împărțind atât locuința, cât și platourile de filmare. Cu toate astea, se pare că anul 2020 va aduce schimbări în cuplul lor. Cei doi porumbei au început să se vadă mai rar în ultimul timp, deoarece frumoasa actriță este ocupată cu finalizarea studiilor universitare. Acest lucru pare însă să nu-l deranjeze pe artist.

„În ultima perioadă, de când Criss a ales să își continue studiile ne vedem mai rar la filmare, iar ăsta e un lucru bun. Parcă avem mai multe subiecte de discutat seara la culcare. Avem timp să ni se facă dor unul de celălalt”, a declarat Vlad Gherman, potrivit Libertatea.

Actorii vor începe anul cu o vacanță binemeritată, într-o destinație absolut superbă. Cristina și Vlad vor petrece clipe minunate în Malta, loc în care își vor încărca cu siguranță bateriile pentru perioada următoare.

„După Revelion vom fugi din București pentru câteva zile în Malta, cât să ne odihnim și să vizităm zona. Abia așteptăm să plecăm! Avem nevoie de o escapadă!”, au povestit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru aceeași sursă.

Cristina și Vlad le pregătesc o mega surpriză fanilor

Deși cei doi actori au o viață foarte activă, timpul lor fiind împărțit între filmări și studii, aceștia vor să își bucure fanii cu o surpriză muzicală. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au amintit cu drag de vremurile în care susțineau spectacole și se gândesc la o piesă nouă împreună.

„În ultima perioadă am ieșit de câteva ori la Karaoke și am cântat și poate că ne e dor să mai avem concerte sau să mai cântăm ceva/să mai scoatem o piesă nouă. Cine stie? Poate 2020 vine și cu ceva nou pe plan muzical!”, au spus cei doi actori pentru sursa menționată anterior.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro