Cristina ICH trece printr-un adevărat chin, din cauza complicațiilor la naștere: „Eu nu sunt bine”

+3 click pentru
galerie

Cristina ICH trece printr-un adevărat chin, din cauza complicațiilor la naștere: „Eu nu sunt bine” © Instagram

În urmă cu câteva zile, Cristina ICH a devenit mamă pentru prima oară. Așa cum anunțase, a lăsat deoparte social media pentru acest eveniment important, însă grijile au început să apară odată ce fanii nu au mai primit niciun update. Acum, Cristina ICH rupe tăcerea și face primele declarații după naștere, unele nu tocmai fericite.

Cristina ICH este tare mândră de fiul ei, despre care spune că este perfect și perfect sănătos. Nu același lucru îl poate spune și despre ea, însă. Proaspăta mămică s-a lovit, se pare, de niște complicații la naștere, care încă o țin țintuită la pat și care îi fac recuperea destul de dificilă. Recunoaște că „nu este bine” și că trece printr-o adevărată „suferință”.

Primele declarații ale Cristinei ICH

Pe rețelele de socializare, Cristina ICH le-a spus fanilor ce se întâmplă cu ea în aceste momente. Ea este în recuperare, însă, din fericire, băiețelul ei, Noah, este foarte bine.

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a fost mesajul transmis de Cristina ICH.

Cristina ICH se iubește de ceva vreme cu Alex Pițurcă. Deși cei doi au ținut relația secretă la început, ulterior și-au asumat-o și, iată, acum au devenit și părinți. Deși sigur sunt fericiți, vor fi și mai fericiți atunci când frumoasa Cristina își va reveni complet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro