Cristina Ich este îndrăgostită până peste cap de Alex Pițurcă. Declarația de iubire făcută de față cu toată lumea

+4 click pentru
galerie

Cristina Ich este îndrăgostită până peste cap de Alex Pițurcă. Declarația de iubire făcută de față cu toată lumea © Instagram

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat, iar lucrurile merg, pare-se, cum nu se poate mai bine între ei. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult, iar experiența prin care au trecut pare că le-a fost de folos pentru a-și da frâu liber sentimentelor.

Cea mai schimbată pare a fi Cristina Ich. Dacă până să-l cunoască pe Alex Pițurcă, Cristina părea o femeie la inima căreia cu greu ajungi, ei bine, relația cu fiul lui Victor Pițurcă a schimbat-o.

CITESTE SI: Cristina Ich rupe tăcerea despre împăcarea cu Alex Pițurcă! "Am plecat acasă separat"

Cristina Ich nu-și ascunde sentimentele, ba din contră. Frumoasa vedetă a început chiar să-i facă declarații de dragoste publice lui Alex Pițurcă. Într-un comentariu de la o fotografie postată de Alex Pițurcă pe rețelele sociale, Cristina Ich a ales, fără nicio reținere, să-și dea frâu liber sentimentelor. ''Alex Pițurcă, te iubesc dincolo de cuvinte'', a scris Cristina Ich pe Instagram. Răspunsul iubitului ei nu a întârziat să apară, acesta transmițând trei inimioare, prin care își exprimă sentimentele pentru frumoasa lui iubită.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro