Cristina Ich este îndrăgostită până peste cap de Alex Pițurcă. Declarația de iubire făcută de față cu toată lumea

+4 click pentru
galerie

Cristina Ich este îndrăgostită până peste cap de Alex Pițurcă. Declarația de iubire făcută de față cu toată lumea © Instagram

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat, iar lucrurile merg, pare-se, cum nu se poate mai bine între ei. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult, iar experiența prin care au trecut pare că le-a fost de folos pentru a-și da frâu liber sentimentelor.

Cea mai schimbată pare a fi Cristina Ich. Dacă până să-l cunoască pe Alex Pițurcă, Cristina părea o femeie la inima căreia cu greu ajungi, ei bine, relația cu fiul lui Victor Pițurcă a schimbat-o.

CITESTE SI: Cristina Ich rupe tăcerea despre împăcarea cu Alex Pițurcă! "Am plecat acasă separat"

Cristina Ich nu-și ascunde sentimentele, ba din contră. Frumoasa vedetă a început chiar să-i facă declarații de dragoste publice lui Alex Pițurcă. Într-un comentariu de la o fotografie postată de Alex Pițurcă pe rețelele sociale, Cristina Ich a ales, fără nicio reținere, să-și dea frâu liber sentimentelor. ''Alex Pițurcă, te iubesc dincolo de cuvinte'', a scris Cristina Ich pe Instagram. Răspunsul iubitului ei nu a întârziat să apară, acesta transmițând trei inimioare, prin care își exprimă sentimentele pentru frumoasa lui iubită.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro