Nu a durat prea mult despărţirea. Cristina Ich s-a întors în braţele lui Alex Piţurcă, după ce l-a făcut cu ou şi cu oţet pe internet

+3 click pentru
galerie

Nu a durat prea mult despărţirea. Cristina Ich s-a întors în braţele lui Alex Piţurcă, după ce l-a făcut cu ou şi cu oţet pe internet © Instagram

Dacă v-aţi plictisit cumva de telenovela legată de despărţirile şi împăcările dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, ei bine, nu vă faceţi griji, pentru că showbizul nostru este plin, iar acum a apărut, pare-se, un nou serial: Cristina Ich şi Alex Piţurcă.

După ce, sâmbătă dimineaţă, a anunţat pe reţelele sociale că s-a despărţit de Alex Piţurcă, acum, ce credeţi. Exact, s-au împăcat. Tot Cristina Ich a fost cea care a ţinut să-i informeze pe urmăritorii ei cu privire la schimbările bruşte din viaţa sa.

Deşi în mesajele postate la prima oră l-a făcut cu ou şi cu oţet pe iubitul ei, fiind foarte supărată şi spunând că singurul lucru bun din viaţa ei este fiul său, ba chiar că regretă că nu şi-a ascultat părinţii atunci când i-au dat sfaturi despre relaţii, ei bine, acum totul pare lapte şi miere între vedeta de pe Instagram şi iubitul ei.

Tot Cristina Ich a fost cea care a anunţat că despărţirea nu a durat mult şi că acum sunt iar împreună. Cristina Ich spune că hormonii sunt de vină şi din cauza lăuziei reacţionează în acest fel. Dar, totuşi, acesta nu pare decât un joc de copii mici, iar un astfel de comportament ar trebui păstrat doar în intimitatea relaţiei.

"Ne-am împăcat. A fost o despărţire de cinci minute. În lăuzie se întâmplă, hormonii. Eu mă despart de cinci ori pe zi. Eu m-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa este la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc", a scris Cristina Ich pe Instagram.

Iubitul ei, Alex Piţurcă, a avut şi el o reacţie în acest sens, transmiţându-i iubitei sale că o iubeşte, mesaj pe care Cristina Ich s-a grăbit imediat să-l posteze pe reţelele sociale.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au devenit părinţii unui băieţel, în urmă cu o lună. Micuţul a primit numele Noah Alexandru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro