Cristina Ich a fost externată din maternitate: "Am înviat din morţi" / VIDEO

Cristina Ich a fost externată din maternitate: "Am înviat din morţi" © captură video

Cristina Ich a ajuns acasă alături de bebeluşul ei şi al lui Alex Piţurcă. După ce a trecut prin clipe grele, cunoscuta şatenă răsuflă uşurată, mai ales că deja a revenit la silueta ei de dinaintea sarcinii. 

Cristina Ich s-a filmat cu băieţelul ei în braţe, anunţând că a revenit pe Story. Aranjată, cu zâmbetul pe buze, proaspăta mămică e fericită că în sfârşit a ajuns acasă alături de micuţul pe care l-a adus pe lume. 

"Am învăţat din morţi. Ce să vă zic. După ce naşti nu rămâi cu burtă mai deloc. Şi mi se văd şi primele pătrăţele. Cred că am dat jos 10 kilograme. Sunt bine", a spus Cristina Ich în timp ce îşi etala silueta, ţinându-şi copilul în braţe. 

Zilele trecute, Cristina Ich anunţa că lucrurile nu sunt tocmai aşa cum se aştepta, însă în curând va trece peste şi îşi va reveni. „O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a transmis de Cristina ICH.

La scurt timp după ce a născut, Cristina Ich a anunţat că ea şi Alex Piţurcă au ales ca pe micuţ să îl cheme Noah Alexandru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro