Cristina Pucean a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, cu nepoţelul ei! "Eu neştiind că îşi lua PA pentru ultima oară"

+4 click pentru
galerie

Cristina Pucean a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, cu nepoţelul ei! "Eu neştiind că îşi lua PA pentru ultima oară" © Facebook

Cristina Pucean trece prin cea mai grea perioadă a vieţii! Nepoţelul ei în vârstă de trei ani s-a stins din viaţă după ce casa lor a ars. Aşa a început coşmarul cunoscutei dansatoare. De câteva zile toţi cei din familia ei îl plâng pe micuţul Raym. 

Cristina Pucean a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, acolo unde a explicat ce s-a întâmplat, după ce în mediul online au apărut mai multe informaţii false. Dansatoarea a ţinut să lămurească totul. Raym nu a fost bolnav, ci a murit din cauza fumului din casă. Plămânii lui au cedat rapid şi nu a mai putut fi salvat. 

De asemenea, Cristina Pucean a publicat şi un filmuleţ din timpul incendiului. Flăcările au cuprins întreaga casă a acesteia. 

"Acesta este coșmarul vieții mele... acele câteva minute... care mi-au schimbat total sensul vieții... Nu am cuvinte cât de distruși putem fi, atât eu cât și restul familiei, apropiații, prietenii, chiar și persoane care l-au văzut pe acest îngeraș doar in pozele mele ... cât de rău îmi pare ca eu înainte cu câteva ore 🥺 eram acasă totul frumos, Raym se juca ca de obicei cu costumele mele de dans... îmi pregăteam bagajul pentru un turneu în Germania... am plecat de acasă... (el de obicei ziua nu mă lăsa să plec din casă, fără ca el sa meargă cu mine, plângea foarte rău dacă nu îl urcam in masina) dar de aceasta dată, eram atât de fericita ca mi-a arătat baiatul “PA” și zâmbea atât de frumos... eu neștiind ca își lua “PA“ pentru ultima oară...

Eforturile pentru a fi salvat au fost în ZADAR!!!
Acest suflețel nevinovat este acum in paza Domnului 🙏🏻🥺
Mi-a ars casa iar el fiind intoxicat cu fum, plămânii nu au rezistat!

Am ales ca să vă scriu această postare pentru a şti de la mine adevărul și vă rog din suflet pe unii dintre voi să numai inventați poveşti despre ce s-a întâmplat și să-i pătați memoria acestui copil nevinovat!
Raym nu a suferit niciodată de vreo boală, în cel mai rău caz a fost răcit, ca orice alt copil de vârsta lui!
Sper să mă înțelegeți și sa va rugați pentru sufletul lui! Nu am avut putere sa scriu pana acum și îmi cer eu scuze ca am lăsat prilej altor oameni sa spună ce și cum in neștiința de cauza!

Raym este și va rămâne totul pentru mine și indiferent de situație este îngerul meu păzitor și nu-l voi uita niciodată! Îl iubesc atât de mult încât orice văd pe rețelele de socializare ma afectează foarte rău!", a scris Cristina Pucean. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro