Acum s-a aflat tot! Care a fost cauza care a dus la incendiul devastator, în care şi-a pierdut viaţa nepoţelul Cristinei Pucean

+3 click pentru
galerie

Acum s-a aflat tot! Care a fost cauza care a dus la incendiul devastator, în care şi-a pierdut viaţa nepoţelul Cristinei Pucean © Instagram

Cristina Pucean a trecut prin cea mai mare dramă a vieţii ei, după ce şi-a pierdut nepoţelul în urma unui incendiu devastator care s-a produs în casa sa. Dansatoarea a fost devastată de veste şi abia şi-a revenit din şoc.

Cauza incendiului care s-a produs acasă la Cristina Pucean

Tragedia a avut loc în urmă cu câteva săptămâni când artista era plecată în străinătateCristina Pucean urma să susţină o cântare, iar apoi să se reîntoarcă în ţară. Imediat cum a a ajuns a fost anunţată de tragedia care a avut loc la ea acasă. Familia i-a ascuns, însă, ce s-a întâmplat cu nepoţelul ei, până când aceasta nu a ajuns în România.

Iată că acum, la câteva sătămâni distanţă de la incendiul devastator, s-a aflat şi care a fost cauza tragediei. Dorian Popa a fost cel care a vorbit pe Youtube de drama Cristinei Pucean, artistul fiind şocat de cele întâmplate. Tot el a fost şi cel care a precizat că motivul izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit.

"Copilaşul acela? Mi se pare, şi din ce, dintr-un scurtcircuit, mi se pare revoltător. Până la urmă asta este viaţa, cu bune şi cu rele, nu reuşesc să-mi revin. Credeţi-mă că sunt şocat", a spus Dorian Popa pe Youtube.

Cristina Pucean, despre cea mai grea încercare a vieţii ei

"O iau de la zero, dar era mult mai frumos dacă o luam de la zero şi să fi trăit. Nu prea am putut să mănânc în perioada asta şi am băut foarte multe cafele să rezist, deoarece nu dormeam. Când închideam ochii îi vedeam imaginea lui, toate filmuleţele din telefon şi toate cele[...] Vreau să-mi revin în totalitate şi să lupt pentru Raym[...] Ultimă dată când l-am văzut pe Raym, m-a ajutat să-mi fac bagajele'', a spus Cristina Pucean în primul interviu acordat după moartea nepoţelului ei, pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro