Nepoțelul Cristinei Pucean a fost înmormântat! Mesajul sfâșietor transmis de dansatoare: "Nu te lăsăm singur"

+3 click pentru
galerie

Nepoțelul Cristinei Pucean a fost înmormântat! Mesajul sfâșietor transmis de dansatoare: "Nu te lăsăm singur" © Instagram

Durere de nedescris în familia Cristinei Pucean! Nepoțelul dansatoarei, care a murit la vârsta de trei ani, a fost înmormântat. Cunoscuta blondină a publicat imagini și mesaje extrem de dureroase pe rețelele de socializare.

Micuțul Raym a fost condus pe ultimul drum. După înmormântare, Cristina Pucean a mers la locul de veci al acestuia și a făcut câteva fotografii și filmulețe pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Mormântul micuțului este plin cu flori și lumânări. 

"Nu te lăsăm singur. Ți-am adus copii să te joci și să mănânci cu ei, iubirea mea", a scris Cristina Pucean. 

Nepoțelul Cristinei Pucean a murit în urma unui incendiu izbucnit la casa lor

În urmă cu câteva zile, casa în care locuiește Cristina Pucean a luat foc. Micuțul Raym era în interior și din cauza fumului nu a mai putut fi salvat. Chiar blondina a fost cea care a lămurit situație.

"Acesta este coșmarul vieții mele... acele câteva minute... care mi-au schimbat total sensul vieții... Nu am cuvinte cât de distruși putem fi, atât eu cât și restul familiei, apropiații, prietenii, chiar și persoane care l-au văzut pe acest îngeraș doar in pozele mele ... cât de rău îmi pare ca eu înainte cu câteva ore 🥺 eram acasă totul frumos, Raym se juca ca de obicei cu costumele mele de dans... îmi pregăteam bagajul pentru un turneu în Germania... am plecat de acasă... (el de obicei ziua nu mă lăsa să plec din casă, fără ca el sa meargă cu mine, plângea foarte rău dacă nu îl urcam in masina) dar de aceasta dată, eram atât de fericita ca mi-a arătat baiatul “PA” și zâmbea atât de frumos... eu neștiind ca își lua “PA“ pentru ultima oară...

Eforturile pentru a fi salvat au fost în ZADAR!!!
Acest suflețel nevinovat este acum in paza Domnului 🙏🏻🥺
Mi-a ars casa iar el fiind intoxicat cu fum, plămânii nu au rezistat!
", a scris Cristina Pucean. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro