Cristina Pucean, gest sfâşietor după moartea nepotului. Raym avea doar trei ani. FOTO

+4 click pentru
galerie

Cristina Pucean, gest sfâşietor după moartea nepotului. Raym avea doar trei ani. FOTO © Instagram

Cristina Pucean este devastată după moartea nepoţelului ei! Raym a murit la doar trei ani, în urma unui incendiu. Dansatoarei încă nu-i vine să creadă cele întâmplate şi îşi aminteşte cu durere în suflet de toate momentele petrecute împreună. 

Moartea lui Raym a sfâşiat-o pe Cristina Pucean. Dansatoarea era extrem de apropiată de nepoţelul ei care abia împlinise trei anişori. Micuţul a murit intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţă. În ciuda eforturilor echipelor de salvare, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Cristina Pucean l-a văzut ultima dată pe Raym chiar cu câteva ore înainte de tragedie, când îşi pregătea bagajul pentru un turneu în Gemania. De altfel, atunci, pentru prima dată, micuţul nu a plâns când dansatoarea a plecat de acasă. Ci i-a făcut "pa-pa", presimţind parcă, ce avea să se întâmple.

Acum, Cristina Pucean îşi aminteşte de toate clipele pe care le-a trăit alături de Raym şi, în acest sens, a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini cu micuţul. Dansatoarea nu-şi găseşte puterea să mai adauge alte cuvinte! De asemenea, Cristina Pucean a publicat o fotografie cu o coroană imensă de flori, iar în mijloc, chipul lui Raym. 

Cristina Pucean, mesaj după moartea lui Raym

"Acesta este coșmarul vieții mele... acele câteva minute... care mi-au schimbat total sensul vieții... Nu am cuvinte cât de distruși putem fi, atât eu cât și restul familiei, apropiații, prietenii, chiar și persoane care l-au văzut pe acest îngeraș doar in pozele mele ... cât de rău îmi pare ca eu înainte cu câteva ore 🥺 eram acasă totul frumos, Raym se juca ca de obicei cu costumele mele de dans... îmi pregăteam bagajul pentru un turneu în Germania... am plecat de acasă... (el de obicei ziua nu mă lăsa să plec din casă, fără ca el sa meargă cu mine, plângea foarte rău dacă nu îl urcam in masina) dar de aceasta dată, eram atât de fericita ca mi-a arătat baiatul “PA” și zâmbea atât de frumos... eu neștiind ca își lua “PA“ pentru ultima oară...Eforturile pentru a fi salvat au fost în ZADAR!!! Acest suflețel nevinovat este acum in paza Domnului 🙏🏻🥺
Mi-a ars casa iar el fiind intoxicat cu fum, plămânii nu au rezistat!

Am ales ca să vă scriu această postare pentru a şti de la mine adevărul și vă rog din suflet pe unii dintre voi să numai inventați poveşti despre ce s-a întâmplat și să-i pătați memoria acestui copil nevinovat! Raym nu a suferit niciodată de vreo boală, în cel mai rău caz a fost răcit, ca orice alt copil de vârsta lui! Sper să mă înțelegeți și sa va rugați pentru sufletul lui! Nu am avut putere sa scriu pana acum și îmi cer eu scuze ca am lăsat prilej altor oameni sa spună ce și cum in neștiința de cauza!

Raym este și va rămâne totul pentru mine și indiferent de situație este îngerul meu păzitor și nu-l voi uita niciodată! Îl iubesc atât de mult încât orice văd pe rețelele de socializare ma afectează foarte rău!", a scris Cristina Pucean pe reţelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro