Renunță Cristina Pucean la dans după moartea nepoțelului ei? "Durerea este prea mare"

+3 click pentru
galerie

Renunță Cristina Pucean la dans după moartea nepoțulului ei? "Durerea este prea mare" © Facebook

Cristina Pucean trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce nepoțelul ei a murit la vârsta de trei ani. În urmă cu câteva ore, admiratorii i-au adresat întrebarea care probabil era în mintea tuturor: va renunța la a mai dansa?

Știm cu toții că blondina este una dintre cele mai apreciate dansatoare din România. Faptul că și-a pierdut nepoțelul a devastat-o și cu greu își găsește puterea să meargă mai departe. Pe de altă parte, conștientă fiind de faptul că meseria este meserie, Cristna Pucean își va onora contractele și nu va renunța la dans. Aceasta a menționat că micuțului Raym îi plăceau costumele ei pentru dans și nu crede că acesta ar fi fost de acord ca ea să renunțe. 

"O să am o mică pauză, pentru că este normal... durerea este prea mare! Dar voi dansa pentru că asta îmi este meseria! Din asta trăiesc și nu pot lăsa oamenii ce m-au plătit cu ochii în soare! Raym adora costumele mele și nu i-ar fi plăcut să mă las de această meserie", a transmis Cristina Pucean. 

Raym a fost înmormântat. Cristina a publicat mai multe imagini de la mormântul acesta, acolo unde probabil va merge foarte des. 

"Nu te lăsăm singur. Ți-am adus copii să te joci și să mănânci cu ei, iubirea mea", a scris Cristina Pucean în dreptul imaginilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro