Cristina Pucean, o nouă vizită la mormântul nepotului ei. E sfâșietor ce a pozat!

+3 click pentru
galerie

Cristina Pucean, o nouă vizită la mormântul nepotului ei. E sfâșietor ce a pozat! © Instagram

A trecut mai bine de o lună de când nepoțelul Cristinei Pucean s-a stins din viață, iar durerea este din ce în ce mai mare în familia lor. Tuturor le este dor de Raym și merg la mormânt ori de câte ori au ocazia.

Duminică seară, Cristina Pucean a reușit să își facă timp să meargă și ea la cimitir, acolo unde a pozat mormântul lui Raym. E sfâșietor! Sunt o mulțime de buchete de flori sau ghiveche colorate, dar și lumânări care ard necontenit. E clar că familia se ocupă ca în fiecare moment pe mormântul micuțului să fie cel puțin o lumânare aprinsă.

"Mereu lângă tine. Te iubesc de mor", a scris Cristina Pucean în dreptul imaginii cu locul de veci al lui Raym. 

Cristina Pucean și-a reluat activitatea și își onorează contractele, însă ori de câte ori ajunge acasă dă o fugă la mormânt, acolo unde simte că este aproape de nepoțelul pe care l-a iubit și îl iubește atât de mult. Vă reamintim cu Raym a murit în luna septembrie, în urma unui incendiu care a izbucnit în casa familiei Cristinei Pucean. 

Minune după înmormântarea lui Raym

Deoarece se simțea tot mai rău, mama regretatului Raym a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Acolo medicii au descoperit că aceasta este însărcinată în cinci luni și va avea tot un băiețel. Cu toții au decis deja ca pe băiețel să îl cheme Raym. "Poate o să fie el! Poate îi e dor de noi și s-a întors înapoi! Nu știu, oricum toată lumea mi-a spus că am luat-o razna", a povestit Cristina Pucean imediat după ce a aflat vestea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro