Cristina Pucean, momente de fericire! Mesaj emoționant pentru cea mai importantă persoană din viața ei

+3 click pentru
galerie

Cristina Pucean, momente de fericire! Mesaj emoționant pentru cea mai importantă persoană din viața ei © Facebook

A fost o perioadă grea pentru familia Cristinei Pucean. În ultimele luni au avut parte de evenimente nefericite în viața lor, însă, treptat, își recapătă zâmbetul și cu toții merg mai departe. După ce le-a ars casa, iar nepoțelul cunoscutei dansatoare a murit, au aflat că vor avea un nou membru în familie. Acum, au avut parte de o petrecere în familie.

Miercuri a fost ziua de naștere a mamei Cristinei Pucean! Ea este cea mai importantă persoană pentru cunoscuta dansatoare. Cea care i-a dat viață o însoțește peste tot, acolo unde blondina dansează. 

"La mulți ani, mami ❤️
Multă sănătate și putere ❤️
Să ne trăiești 19394040 de ani ❤️
Te iubim multttttt ❤️❤️❤️❤️",
a scris Cristina Pucean. 

Imediat, mama cunoscutei dansatoare a primit o mulțime de urări din partea fanilor Cristinei. Cu toții o felicită pentru fata pe care a crescut-o. 

"La mulțiiii aniii🤗🤗🤗🤗mami meu frumos, te iubesc și îți doresc multă sănătate și fericire alături de noi și să mă ierți pentru toate greșelile făcute în trecut vă iubesc pe toti🤗❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏familia mea frumoasă🙏🙏🙏❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗", a scris fratele Cristinei Pucean.

În curând familia Cristinei Pucean se va mări. Cumnata ei, cea care și-a pierdut fiul în luna septembrie, este însărcinată și urmează să aducă pe lume tot un băiețel, care va primi același nume, Raym. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro