Cristina Pucean, motiv de bucurie după ce și-a pierdut nepoțelul: „Nu îmi imaginam cât pot fi de iubită”

+3 click pentru
galerie

Cristina Pucean, motiv de bucurie după ce și-a pierdut nepoțelul © Instagram

Cristina Pucean a traversat, acum câteva luna, una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Celebra dansatoare și-a pierdut nepotul, care a murit în urma unui cumplit incendiu. Acum, se vindecă încet încet. Mai mult, are chiar motive de a zâmbi, pe care le-a împărtășit cu fanii ei.

Pe Cristina Pucean, un lucru o ajută să meargă mai departe: cariera ei. Dansatoarea se bucură de mult succes și de susținere din partea fanilor, care, mai ales în ultima perioadă, i-au umplut viața cu iubire și mesaje de încurajare. Vizibil emoționată de acest lucru, blonda le-a mulțumit celor care au venit să o vadă la cel mai recenet spectacol.

„Mulțumesc tuturor pentru prezența într-un număr atât de mare ❤️ A fost o atmosferă super și m-am simțit minunat ❤️ Nu îmi imaginam cât pot fi de iubită, chiar și în Belgia! Vă iubesc și vă respect suflete frumoase ❤️🙏🏻 Vă multumesc că existați!”, a scris Cristina Pucean.

Minune în viața Cristinei Pucean

În urmă cu ceva vreme, Cristina Pucean anunța că o adevărată minune în viața ei. Cumnata vedetei este însărcinată și are tot băiat, un băiat pe care îl va chema, evident, Raym, exact ca pe nepoțelul pe care l-a pierdut. Dansatoarea a văzut vestea ca un semn de la Dumnezeu și încă speră că, astfel, micuțul îi va fi adus înapoi în brațe.

„Cum să fiu... sincer, astăzi am primit o veste foarte, foarte bună și mi-a mai trecut puțin supărarea și durerea pe care o aveam. Îți spun și de ce... cumnata mea a aflat astăzi că este gravidă în cinci luni și are tot băiat. Va purta același nume pe care îl avea... Da, logic! Să sperăm. Eu tot mă rog la Dumnezeu să fie ca el. Adică poate Dumnezeu face o minune și o să se întoarcă înapoi tot Raym”, spunea Cristina Pucean.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro