Vestea mult-aşteptată de fanii Cristinei Pucean! Mesajul transmis de blondină, la o săptămână de la înmormântarea nepoţelului

+3 click pentru
galerie

Vestea mult-aşteptată de fanii Cristinei Pucean! Mesajul transmis de blondină, la o săptămână de la înmormântarea nepoţelului © Instagram

Cristina Pucean trece printr-o perioadă foarte grea, după ce nepoţelul ei în vârstă de trei anişori s-a stins din viaţă. Chiar şi aşa, vedeta ştie că meseria este meserie şi a decis să onoreze toate contractele semnate, din respect pentru fanii ei.

Cristina Pucean a avut o pauză de la dans, după înmormântarea nepoţelului ei, Raym, însă acum va reveni în faţa admiratorilor, căci asta îi este meseria şi trebuie să muncească pentru a se întreţine. Mai mult decât atât, vedeta mai trece printr-o încercare grea deoarece casa ei a ars aproape în totalitate.

În urmă cu câteva ore, Cristina Pucean a transmis că începând din acest weekend oamenii o pot vedea din nou în locurile unde va dansa. 

"O să am o mică pauză, pentru că este normal... durerea este prea mare! Dar voi dansa pentru că asta îmi este meseria! Din asta trăiesc și nu pot lăsa oamenii ce m-au plătit cu ochii în soare! Raym adora costumele mele și nu i-ar fi plăcut să mă las de această meserie", a transmis Cristina Pucean imediat după moartea lui Raym. 

În singurul interviu pe care l-a oferit după moartea lui Raym, Cristina Pucean a vorbit despre cât de grea este această perioadă pentru ea. "O iau de la zero, dar era mult mai frumos dacă o luam de la zero şi să fi trăit. Nu prea am putut să mănânc în perioada asta şi am băut foarte multe cafele să rezist, deoarece nu dormeam. Când închideam ochii îi vedeam imaginea lui, toate filmuleţele din telefon şi toate cele[...] Vreau să-mi revin în totalitate şi să lupt pentru Raym[...] Ultimă dată când l-am văzut pe Raym, m-a ajutat să-mi fac bagajele", a spus blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro