Cristina Pucean, show de show cum nimeni n-a mai văzut! Și-a lăsat lenjeria intimă la vedere, într-o ținută sumară

+4 click pentru
galerie

Cristina Pucean, show de show cum nimeni n-a mai văzut! Și-a lăsat lenjeria intimă la vedere, într-o ținută sumară © Instagram

Cristina Pucean, cea mai sexy dansatoare a maneliștilor și-a lăsat din nou fanii fără cuvinte! Îmbrăcată într-o ținută sumară, cu lenjeria intimă la vedere și cu sânii dezgoliți, frumoasa blondină a făcut furori printre bărbați!

Cristina Pucean este una dintre femeile care nu au cum să treacă neobservate. Pentru cel mai recent videoclip în care a dansat, blondina a ales o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Mai exact, blondina a ales să îmbrace o rochie de mireasă complet transparentă, care îi lăsa la vedere sânii voluptoși și lenjeria intimă, s-a coafat extravagant, a adoptat un machiaj ca cel al vedetelor de la Hollywood și le-a arătat încă o dată, tuturor, ce mișcări de felină are!

Dacă până acum îmbrăca ținute de puștoaică, acum, Cristina Pucean a scos la lumină și latura de divă pe care o are, iar această imagine o prinde de minune, căci nu degeaba fanii au fost în delir să o vadă într-o astfel de ipostază!

Spynews.ro a pus mâna pe singurele imagini cu blondina, făcute în cadrul filmărilor pentru videoclipul în care Cristina Pucean și-a etalat calitățile de cea mai sexy dansatoare. Ce părere aveți?

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest