Gest suprem în memoria nepoțelului ei! Cristina Pucean a luat o decizie neașteptată

+3 click pentru
galerie

Gest suprem în memoria nepoțelului ei! Cristina Pucean a luat o decizie neașteptată © Facebook

Și-a pierdut nepoțelul în urmă cu aproximativ două luni, iar de atunci tot timpul îi fuge gândul la el. Cristina Pucean nu poate să accepte faptul că Raym nu mai este în viață, așa că își dorește să păstreze vie amintirea copilului.

Cristina Pucean a anunțat recent pe rețelele de socializare că urmează să se tatueze. Da, cunoscuta dansatoare își va desena ceva legat de nepoțelul pe care l-a pierdut. Ce? Blondina susține că va avea pe una dintre mâini chipul lui Raym.

"Cel cu chipul lui Raym, abia aștept să îl fac. Pe mână", a scris Cristina Pucean.

Astfel, Cristina Pucean își va avea alături tot timpul pe Raym. În următoarele luni încă un bebeluș își va face apariția în familia lor, iar cunoscuta dansatoare speră ca micuțul să mai aline din durerea pierderii lui Raym. 

Cumnata ei, mama regretatului Raym, o să aducă pe lume un băiat. A aflat de sarcină abia în luna a cincea, la scurt timp după ce Raym a murit. Potrivit declarațiilor făcute de Cristina Pucean, noul membru al familiei va purta același nume. "Eu tot mă rog la Dumnezeu să fie ca el. Adică poate Dumnezeu face o minune și o să se întoarcă înapoi tot Raym", spunea Cristina Pucean.

Vă reamintim că Raym a murit în urma unui incendiu izbucnit la casa unde Cristina Pucean locuia împreună cu familia ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro