Să vezi şi să nu crezi! Cum arăta Cristina Pucean înainte să fie celebră. GALERIE FOTO

+12 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Cum arăta Cristina Pucean înainte să fie celebră. GALERIE FOTO © captură - Instagram

Astăzi, după mişcări o ştie o ţară întreagă, iar numele ei e pe buzele tuturor. În 2011 însă, abia se lansa! Cristina Pucean, căci despre ea vorbim, este una dintre vedetele de la noi cu cele mai uimitoare transformări. 

Cristina Pucean s-a apucat de dans la vârsta de 13 ani şi, în urmă cu opt ani, a urcat pe scena de la "Miss Piranda", a cucerit inimile tuturor şi a plecat acasă cu marele premiu. Acel moment a fost, de fapt, începutul carierei sale. O fată brunetă, simplă, dar plină de talent şi încredere în sine! Aşa o puteam caracteriza pe Cristina Pucean la acea vreme. Mai târziu, a câştigat din nou acel concurs şi a plecat în Dubai cu premiul în bani de 4.000 de euro. De atunci, lucrurile au evoluat spectaculos.

"Am muncit foarte mult să ajung aici, să fiu cunoscută şi apreciată. Mult efort, nopţi nedormite. La început eram decisă să dau altei fete coroana mea, dar având în vedere că toate fetele aveau mişcările mele, trebuia tot eu să iau coroana", a spus Cristina Pucean în cadrul unui interviu.

Cristina Pucean a trecut pe la câţiva medici esteticieni şi a devenit bomba sexy pe care o ştim cu toţii, dar nu a lăsat dansul şi face ravagii în continuare cu mişcările senzuale. Acum, Cristina Pucean este dansatoarea preferată a maneliştilor şi una dintre cele mai îndrăgite personaje feminine din showbiz. 

Cristina Pucean, în doliu

În urmă cu puţin timp, Cristina Pucean a trăit drama vieţii sale. Nepoţelul ei, Raym, a murit la doar 3 ani, în urma unui incendiu. Dansatoarea era extrem de ataşată de el, iar tragedia a venit ca un trăznet. Mai mult, în acea zi, micuţul a ajutat-o să-şi facă bagajele pentru turneu şi când şi-a luat la revedere, a fost prima dată când nu a plâns. 

"El e fericit acolo, este un înger acum , este sub aripa lui Dumnezeu şi chiar nu mai vreau să plâng. Când mă duc în casă şi îi văd tabloul jur că nu-mi vine să cred că a murit'' , a mărturisit Cristina Pucean la Agenţia Vip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro