Ce s-a întâmplat în viaţa Cristinei Pucean, la două luni de la moartea nepoţelului: "Te iubesc"

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat în viaţa Cristinei Pucean, la două luni de la moartea nepoţelului: "Te iubesc" © arhivă

Au trecut aproape două luni de când Raym, nepoţelul Cristinei Pucean, s-a stins din viaţă în urma unui incendiu. Timpul trece, iar dansatoarea îi duce dorul micuţului de care era extrem de apropiată. 

De Sfinţii Arhangheli Mihai şi Gavriil, atunci când micuţul Raym şi-ar fi serbat ziua de nume, Cristina Pucean a mers la mormânt pentru a aprinde o lumânare în memoria lui. Însă, înainte de această vizită, Cristina Pucean a avut parte de o experienţă copleşitoare.

L-a văzut pe nepoţelul ei, Raym, în vis. A fost pentru prima dată când l-a visat, de la nenorocirea care s-a abătut asupra familiei sale. Deşi fanii ar fi fost curioşi să afle cum i-a apărut în vis dansatoarei, Cristina Pucean nu a oferit mai multe detalii.

"Azi pentru prima oară te-am visat, puiul meu... Te iubesc", este mesajul pe care Cristina Pucean l-a ataşat unei fotografii de la mormânt, pe reţelele de socializare.

În continuare, admiratorii dansatoarei îi sunt alături cum pot. Mesajele de încurajare nu lipsesc niciodată.

Cristina Pucean a fost martora unei minuni, după înmormântarea lui Raym

După înmormântarea lui Raym, mama micuţului a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale pentru că se simţea foarte rău. Medicii au descoperit astfel că este însărcinată în cinci luni şi că va aduce pe lume tot un băieţel! Toţi s-au bucurat de această veste şi au hotărât ca, în memoria lui Raym, bebeluşul să-i poarte numele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest