Cristina Spătar, de la palatul de regină, la apartament în chirie: "Șase luni nu am vrut să apar la televizor"

Cristina Spătar, de la palatul de regină, la apartament în chirie: "Șase luni nu am vrut să apar la televizor" © captura video

Cristina Spătar a trecut prin foarte multe schimbări în ultimii trei ani, de când a divorțat de fostul soț. Artista a fost nevoită să își ia viața de la capăt și să își întrețină singură copiii. 

Cristina Spătar a reușit să se mute în chirie, îi merge bine și în afaceri, iar acum se poate declara o femeie împlinită și fericită, mai ales că există un bărbat în viața ei care i-a readus zâmbetul pe buze. 

"A fost o perioada de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut. Șase luni nu am vrut să apar la televizor, am refuzat orice pentru că nu mă simțeam pregătită. M-am mutat, s-au produs schimbări în viața personală și business. Mă ocup foarte tare de afacere, a început să meargă. Am început să mă implic în proiectele muzicale. Mi-am reluat viața pas cu pas. 

Am pornit treaba asta chiar imediat după divorț, suntem zece angajați, eu sunt cu ele, mă implic. Am luat viața de la minus zero, cu doi copii. Am o vilă închiriată, încerc să fac un credit și să-mi iau o casă. Am fost o singură săptămână la mare, am încercat să le ofer tot. Am o fostă soacră care mă ajută când am nevoie și în rest cu Dumnezeu înainte.", a declarat Cristina Spătar, la Răi Da Buni.   

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro