Cristina Spătar, prima imagine alături de iubit. Vedeta i-a făcut deja cunoștință cu copiii săi. FOTO

+3 click pentru
galerie

Cristina Spătar, prima imagine alături de iubit. Vedeta i-a făcut deja cunoștință cu copii săi. FOTO © Instagram

Cristina Spătar a reușit să treacă peste divorțul dureros de fostul ei soț și privește încrezătoare în viitor. Dacă pănă acum l-a ținut ascuns pe bărbatul care o face fericită, acum regina R&B-ului s-a decis să îl prezinte tuturor.

Discretă cum o știm, Cristina Spătar și-a postat o fotografie în care se mândrește cu fizicul său fără cusur, în timp ce iubitul ei o ține galant de mână, pe malul mării. În vacanță sunt alături de vedetă și copiii ei, de unde deducem că iubitul său i-a cunoscut deja pe Albert și Aida. Cristina Spătar apare zâmbitoare și vrea să le demonstreze tuturor că soarele a răsărit din nou pe strada ei.

Cristina Spătar, despre relația cu bărbatul din viața ei

"El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu.", a declarat Cristina Spătar, într-o emisiune tv.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro