Cristina Țopescu avea probleme de sănătate încă din această vară. Carmen Bărbulescu: "A continuat să mă asigure că nu e panică"

Cristina Țopescu avea probleme de sănătate încă din această vară. Carmen Bărbulescu: "A continuat să mă asigure că nu e panică" © Facebook

Apar noi detalii despre ultimele luni din viața Cristinei Țopescu. Jurnalista s-a stins prematur, la doar 59 de ani, find găsită fără viață în pat, în locuința sa dintr-un cartier din Otopeni.

Cristina Țopescu ar fi avut probleme de sănătate încă din această vară această vară, lucru confirmat de buna ei prietenă, Carmen Bărbulescu. Cristina Țopescu a făcut mai multe analize în urmă cu câteva luni și acestea nu ar fi fost bune, precum prietena ei a dezvăluit. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria casă, la doar 59 de ani. Jurnalista locuia singură, alături de cei opt patrupezi ai ei, iar apropiații nu mai știau nimic despre ea. Cristina Țopescu obișnuia să plece în Germania în perioada sărbătorilor, astfel că prietenii au crezut că jurnalista este plecată în vacanță. În cazul morții Cristinei Țopescu polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă, deși pe trupul neînsuflețit nu au fost găsite urme de violență. În urma autopsiei se vor stabili cauzele morții cu exactitate. 

"La întâlnirea de astă vară mi-a spus în treacăt că făcuse niște analize ale căror rezultate nu erau bune deloc. Apoi a continuat pe un ton pozitiv să mă asigure - sau mai degrabă să se asigure pe sine - că nu e panică din atâta lucru și va ține situația sub control. La despărțire ne-am promis una alteia să ne vedem mai des. Nu ne-am ținut de cuvânt, off.

Azi noapte, când mă perpeleam prin pat de jale, m-am uitat în telefon pe whatsup. Ultima ei activitate este pe 28 decembrie la ora 9.54. Tehnologia păstrează urme. Deci pe 28 dimineața încă trăia. Sunt 15 zile de atunci.
De obicei își lua concediu și pleca de sărbători în Germania, la mama ei. Sau undeva în străinătate. De aceea nimeni nu s-a alertat că lipsește, nu pentru că ar fi fost foarte singură."
, a declarat Carmen Bărbulescu, pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro