Cu ce problemă gravă s-a confruntat Mirela Vaida ani de zile. Stiuația s-a înrăutățit radical după ce a născut

+3 click pentru
galerie

Cu ce problemă gravă s-a confruntat Mirela Vaida ani de zile. Stiuația s-a înrăutățit radical după ce a născut © Instagram

Mirela Vaida este cunoscută de toată lumea. Chiar dacă o puteți admira fie la evenimente, fie la televizor, nu mulți știu că frumoasa prezentatoare s-a confruntat cu o problemă gravă în ultimii ani de zile. Iată despre ce este vorba!

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. La doar 38 de ani, frumoasa artistă a reușit să aibă un succes uriaș, fiind un nume celebrul în showbiz-ul autohton. De-a lungul carierei sale, cântăreața s-a făcut remarcată atât în muzică, datorită vocii sale inconfundabile, cât și în televiziune, având în vedere calitățile sale de prezentatoare.

Astfel că, nu este de mirare că Mirela Vaida are fani în toată țara, dar și peste hotare. Chiar dacă fizic nu poate fi alături de ei, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19, vedeta păstrează o legătură strânsă cu aceștia pe rețelele de socializare.

De curând, Mirela Vaida a dezvăluit un lucru inedit. Vedeta le-a povestit fanilor despre problema cu care s-a confruntat în ultimii ani. Este vorba despre părul său, care a suferit diverse schimbări de-a lungul timpului și care a început să cadă după nașteri.

„Părul meu a trecut prin transformări radicale, în ultimii ani! Era des, lung și creț! Foarte creț! În urma celor 3 nașteri și a alăptării, a început să cadă și să se îndrepte! 🙁 Nu mai vorbesc de faptul că îl tratez termic zilnic: placă, feon, perie!! 😬 E greu să îți menții părul des și sănătos!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro