Vulpița și Viorel vs Monica și Irinel! Mirela Vaida, foc și pară la adresa fostei doamne Columbeanu: ”Nu a fost vreun model de moralitate”

Vulpița și Viorel vs Monica și Irinel! Mirela Vaida, foc și pară la adresa fostei doamne Columbeanu: ”Nu a fost vreun model de moralitate” © Instagram

Comparația anului! Vulpița și Viorel vs Monica și Irinel! Mirela Vaida, foc și pară la adresa fostei doamne Columbeanu. Ce declarații a făcut prezentatoarea TV?

”Ei sunt niște victime”

Pe cât este de iubită de toată lumea, pe atât este de corectă. Mirela Vaida moderează una dintre cele mai de succes emisiuni și nu suportă ca invitații ei să fie judecați sau luați în derâdere de către ceilalți, situație tot mai des întâlnită în cazul cuplului Vulpița și Viorel.

Prezentatoarea TV este de părere că oamenii exagerează foarte mult la adresa celor doi, considerându-i niște victime care doar au avut nevoie de ajutor. 

”Lumea a înțeles că ei (n.red. – Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a declarat vedeta pentru dcnews.ro

”Dacă ești tânără și te combini cu un bărbat în vârstă, miliardar, poți să fii și tu cineva?”

În plus, blondina a făcut o comparație neașteptată între cuplul Vulpița și Viorel versus Monica și Irinel Columbeanu, încercând să aducă un exemplu concret în fața celor care continuă să comenteze. Mirela Vaida consideră că foștii soți Columbeanu nu au fost reprezentat vreun model de moralitate, aducând replici acide la adresa brunetei. 

Prezentatoarea TV susține că Monica nu este un exemplu demn de urmat, deoarece a fost doar o tânără care s-a agățat de un bărbat mai în vârstă și miliardar, doar așa reușind să ajungă cunoscută în lumea mondenă. 

”Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a mai spus Mirela Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro