Cu ce probleme se confruntă Lili Sandu în perioada sarcinii? Vedeta a recunoscut tot: ”Noaptea este mai dificilă”

+3 click pentru
galerie

Cu ce probleme se confruntă Lili Sandu în perioada sarcinii? Vedeta a recunoscut tot: ”Noaptea este mai dificilă” © Instagram

Deși este în culmea fericirii că va deveni mămică pentru prima oară, Lili Sandu se confruntă cu câteva probleme în perioada sarcinii! Vedeta a făcut primele declarații și a recunoscut tot. Despre ce să fie vorba oare? 

”Nu pot dormi pe burtă”

Lili Sandu este în al noulea cer. Cântăreața va deveni mămică pentru prima oară în luna august și este super entuziasmată. Cu toate acestea, așa cum era și normal să se întâmple, frumoasa vedetă se confruntă cu câteva probleme pe perioada sarcinii. Din cauza faptului că burtica se mărește pe zi ce trece, focoasa șatenă a declarat că nu mai poate dormi așa cum trebuie noaptea. 

”Mă simt super bine, destul de energică și nu am încă dureri de spate. Noaptea este mai dificilă căci nu pot dormi pe burtă. Hello crampe la coapse de la dormitul pe partea stângă. Încă nu se umflă picioarele, dar mai e timp.”, a dezvăluit Lili Sandu pe contul de Instagram. 

”Fiecare femeie este diferită și frumoasă în felul ei”

Deși nu mănâncă foarte mult, Lili le-a împărtășit celor din mediul online faptul că s-a îngrășat 11,5 kilograme. Dar asta nu o deranjează deloc, căci, după ce va naște, nu are de gând să participe la vreun concurs de miss, fiind de părere că fiecare femeie este frumoasă și diferită în felul ei. 

”11,5 kilograme până acum, dar s-au așezat bine. Nu am rupt frigiderul, dar nici nu am stat pe supe și frunze de salată cum am mai auzit. Importantă pentru mine este sănătatea copilului meu, nu ce se cere în social media. Nu mi-am propus ca după ce nasc, la 24 de ore, să particip la un concurs de Miss. Oricum fiecare femeie este diferită și frumoasă în felul ei. Cine zice ca trebuie să arătăm după un tipar merită degetul din mijloc.”, a mai zis Lili. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro