Deși nu a născut încă cel de-al doilea copil, Laura Cosoi se pregătește pentru.. al treilea! Primele declarații despre o nouă sarcină: ”Trebuie să-i fac și-un băiețel”

+3 click pentru
galerie

Deși nu a născut încă cel de-al doilea copil, Laura Cosoi se pregătește pentru.. al treilea! Primele declarații despre o nouă sarcina: ”Trebuie să-i fac și-un băiețel” © Instagram

Nici nu a născut cel de-al doilea copil, că deja Laura Cosoi se gândește la o nouă sarcină! Frumoasa actriță a făcut primele declarații despre cel de-al treilea copil! 

”Nu întrezăream așa un viitor strălucit”

Laura Cosoi se numără printre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la noi din țară. A devenit consacrată după ce a dat viață ”Adinei”, din cunoscutul serial românesc ”La Bloc”. De atunci, viața blondinei s-a schimbat radical. Anii au trecut, iar o dată cu ei, Laura s-a maturizat și a devenit mămică. 

Are un soț iubitor, iar din rodul dragostei lor a ieșit Rita, micuța celor doi. Însă, acum e acum, căci, nici nu a născut cel de-al doilea copil, că deja se gândește la o nouă sarcină. Frumoasa actriță a făcut primele declarații despre cel de-al treilea copil, în speranța că va ieși băiețel. Dacă va fi tot fetiță, nu-i nimic, mami și tati o vor iubi oricum. 

„Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată.“, a declarat Laura Cosoi pentru unica.ro

În plus, Laura nu a ezistat să-i facă o declarație de dragoste soțului său, pe care îl iubește și îl apreciează nespus de mult. 

”În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.”, a adăugat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro