Cu ce probleme se confruntă Oana Roman din cauza măștii de protecție. Vedeta li s-a plâns fanilor pe rețelele de socializare

+3 click pentru
galerie

Cu ce probleme se confruntă Oana Roman din cauza măștii de protecție. Vedeta li s-a plâns fanilor pe rețelele de socializare © Instagram

Odată cu intrarea României în stare de alertă, cetățenii sunt obligați să poarte măștile de protecție. Oana Roman s-a conformat acestei reguli, însă vedeta se confruntă deja cu câteva probleme!

Oana Roman este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a ajuns la un asemenea succes, deoarece, pe lângă faptul că dă întotdeauna dovadă de profesionalism, de-a lungul carierei sale a fost mereu o femeie asumată, care spune lucrurilor pe nume.

La fel s-a întâmplat și de această dată, în legătură cu măsurile impuse de autorități. Chiar dacă este în continuare o fire responsabilă, după multe zile petrecute în izolare, Oana Roman are și câteva... nemulțumiri. Vedeta le-a arătat admiratorilor că poartă mască de protecție, însă le-a transmis acestora că are senzația că efectiv nu poate să respire.

Totodată, Oana Roman s-a întrebat cât de mult se vor înrăutăți lucrurile din acest punct de vedere atunci când temperaturile de afară vor crește considerabil, aerul fiind astfel mult mai cald.

„Nu vi se pare și vouă că de la măștile astea practic nu putem să respirăm? Și că în momentul în care o să vină marea căldură nu o să putem respira deloc?”, a spus Oana Roman la un InstaStory.

Oana Roman este în culmea fericirii

Pe de altă parte, Oana Roman are și motive de bucurie. Vedeta le-a mărturisit admiratorilor din mediul virtual că este extrem de entuziasmtă de faptul că urmează să meargă la salonul de înfrumusețare pentru a se răsfăța.

„Miercuri va fi mare sărbătoare! Mă duc la coafooor. Și mani, pedi, și de toate! De abia aștept! Realmente mă bucur ca un copil!”, a scris entuziasmată Oana Roman pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro