Cu ce s-a ocupat Ruby înainte de a deveni cântăreaţă. Nu o să-ţi vină să crezi

+3 click pentru
galerie

Cu ce s-a ocupat Ruby înainte de a deveni cântăreaţă. Nu o să-ţi vină să crezi © Instagram

Acum se numără printre cele mai îndrăgite artiste din ţara noastră, însă puţini ştiu cu ce se ocupa Ruby înainte de a deveni cântăreaţă. Frumoasa brunetă a avut mai multe meserii, la care cu siguranţă nu te-ai fi aşteptat.

Ruby este o femeie împlinită pe toate planurile. Mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta emană multă energie pozitivă oriunde şi-ar face apariţia şi are şi de ce să fie atât de fericită! Cântăreaţa are un iubit care o susţine în tot ce face şi o carieră de succes, la care multe tinere de vârsta ei doar ar visa. Însă artista nu a ajuns la acest nivel peste noapte. Înainte de a se orienta spre muzică, sexy bruneta a încercat să-şi câştige banii din alte domenii.

Ana Claudia Grigore sau Ruby, a intrat uşor-uşor în lumea showbizului. Cântăreaţa a fost jurnalistă pentru o revistă de adolescenţi, iar după o vreme a ajuns să fie stilist pentru mai multe vedete autohtone. Printre acestea se numără colega sa de breaslă Inna.

„Multe soliste cunoscute la vremea aceea au colaborat cu ea, însă între timp au intrat în anonimat. Una dintre cele pe care le-a ajutat cu sfaturi a fost şi Inna, cu care s-a împrietenit şi multă vreme cele două au iesit împreună în oraş. Inna nu era cunoscută pe atunci, dar avea potenţial. Era la inceput şi, la scurt timp dupa ce a început să lucreze cu Ruby, a dat lovitura”, a declarat o sursă apropiată de-a lui Ruby pentru Click!.

După ceva timp, Ruby a reuşit să îşi împlinească visul şi a ajuns să fie cântăreaţă. Vedeta a devenit din ce în ce mai pasionată de muzică, având în vedere faptul că petrecea foarte mult timp cu Inna.

„Acela a fost momentul când şi-a zis că poate fi şi ea vedetă, că poate cânta, că doar a făcut un liceu cu profil muzical şi poate deveni o cântareaţă profesionistă”, a mărturisit aceeaşi sursă pentru Click!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro