Ruby a trecut prin clipe de groază. I s-a deschis operaţia, după ce şi-a pus silicoane. "Era carne vie"

Ruby a trecut prin clipe de groază. I s-a deschis operaţia, după ce şi-a pus silicoane. "Era carne vie" © Instagram

Ruby este una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Oamenii o iubesc şi o apreciază, iar de fiecare dată când urcă pe scenă, publicul este în extaz.

Ei bine, totul pare doar lapte şi miere în viaţa simpaticei artiste, dar lucrurile nu stau deloc aşa. În urmă cu şapte ani, Ruby a trecut prin clipe terifiante, de care abia acum şi-a făcut curaj să vorbească. Îndrăgita artistă a fost invitată la XNS, acolo unde a povestit prin tot ceea ce a trecut acum mulţi ani.

Ruby era la început de drum în muzică şi voia, pe lângă voce, să fie şi o apariţie de senzaţie, astfel că a decis să-şi pună silicoane. Zis şi făcut. S-a lăsat pe mâinile medicului estetician, iar totul a decurs bine. Medicul a sfătuit-o, aşa cum este normal, să aibă mare grijă, pentru ca recuperarea să fie în regulă. Deşi i-a promis doctorului că va avea grijă de ea, la o zi după operaţie Ruby a plecat să susţină un concert. Da, da, aţi auzit bine. Artista a urcat pe scenă, la Iaşi, şi nu a ţinut cont deloc de sfaturile medicului. Nu a purtat bustieră şi nu a făcut nimic din ce i-a spus medicul. 

Pentru că nu a avut deloc grijă, Ruby a trecut prin cea mai mare spaimă a vieţii ei, pentru că i s-a desfăcut operaţia. Artista a povestit că ajunsese să aibă carne vie în locul în care a avut loc intervenţia.

În cele din urmă, Ruby nu a mers la medic, şi-a dat cu alifie şi şi-a rezolvat singură problema, însă inconştienţa ei a avut şi efecte, pentru că în urmă cu câteva săptămâni a fost nevoită să-şi facă o nouă intervenţie la nivelul sânilor. Acum totul este bine, iar artista a fost mai mult decât ascultătoare.

"În ultimii 7 ani am avut complex. Eu nu mi-m văzut sănii de foarte multe ori, am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa. Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a dschis operaţia, era carne vie, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leocoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci", a spus Ruby la XNS.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro