Ruby a intrat la apă. Prin ce experienţă a trecut artista, departe de România

+3 click pentru
galerie

Ruby a intrat la apă. Prin ce experienţă a trecut artista, departe de România © arhiva

Ruby petrece clipe de vis departe de România. Vedeta a ales să se bucure de o frumoasă vacanţă împreună cu iubitul său, iar acolo are parte de experienţe din ce în ce mai captivante. Curajoasă din fire, nu s-a dat înapoi atunci când a venit vorba despre scufundări.

Ruby a intrat la apă, la propriu vorbind. Vedeta a decis că în vacanţa de vis pe care o trăieşte alături de iubitul său este nevoie şi de experiente din ce în ce mai interesante. După cum o ştim, curajoasă şi mereu cu zâmbetul pe buze când vine vorba de provocări, vedeta s-a hotorât să începe ceva nou, scufundările. Și-a luat rapid echipamentul de scufundat și a intrat în apă alături de cei specializați în astfel de domeniu. După minute bune de explorat lumea maritimă, Ruby a ieșit la suprafață mai fericită ca niciodată: ”Ce frumos a fost. Prieteni, a fost cel mai frumos din lume[...] Am văzut miliarde de pești colorați”, le-a spus cântăreața celor ce o urmăresc pe contul de socializare.

Artista se distrează de minune şi își etalează trupul sexy, mai ales că de curând şi-a pus o pereche nouă de silicoane de care e mândră tare.

Ruby, fericită cu noile silicoane

Ruby a făcut câteva greșeli în trecut și a recunoscut că nu a fost foarte disciplinată în privința regulilor post-operatorii. Acum a mers, din nou, la medicul estetician, pentru a rezolva o problemă mai veche pe care o avea la sâni. 

"Sună aşa superficial ce am făcut şi am tras atât de mult, a doua zi după operatie am susținut un concert, era luna ianuarie, la minus multe grade.  S-a desfăcut operatia la un moment dat. Si am făcut ca la Megidia, mi-am dat cu ...Nu voiam să mai trec pe la doctor. Ultima dată mi-am schimbat implanturile... Eu nu credeam că sânii mei ar putea arăta aşa de bine.", a declarat Ruby, la Răi Da Buni. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro