Cu cine a petrecut Daniela Crudu, la o săptămână după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Vedeta e zâmbitoare de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat

+4 click pentru
galerie

Cu cine a petrecut Daniela Crudu, la o săptămână după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Vedeta e zâmbitoare de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat © Instagram

Daniela Crudu a revenit în public la o săptămână după ce a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza loviturilor primite de la iubitul bătăuș.

În urmă cu o săptămână, vestea că Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit a șocat pe toată lumea. Vedeta a căzut victima iubitului ei, care a bătut-o fără milă. Au fost momente grele pentru fosta asistentă tv, dar și pentru familia ei, care i-a fost alături la tot pasul.

Acum la o săptămână distanță, iată că lucrurile par să reintre în normal pentru focoasa brunetă, care pare a fi într-o stare bună. Daniela Crudu este o femeie puternică, care a reușit de fiecare dată să facă față cu brio încercărilor din viață. Asta face și acum, vedeta dovedind că vrea să dea uitării cât mai repede trauma suferită.

Daniela Crudu a decis să se bucure de weekend și pentru că a fost și vremea bună, bruneta a ieșit în oraș alături de una dintre bunele sale prietene, Marina Dina, fostă asistentă tv și ea.

Cele două au petrecut clipe frumoase împreună, iar atenția Danielei Crudu a fost îndreptată spre copiii prietenei sale, semn că vrea să-și concentreze atenția doar pe lucrurile bune, care contează în viață.

De altfel, Daniela Crudu a postat și o primă fotografie astăzi, la două zile după ce a decis să-și redeschidă conturile de socializare, după incidentul de weekendul trecut.

''Doar energii pozitive'', a scris Daniela Crudu pe Instagram, spre bucuria fanilor, care au așteptat cu sufletul la gură vești despre ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro