Cu cine s-a iubit Cristina Pucean! Din gelozie, fostul a fost la un pas să ucidă

+3 click pentru
galerie

Cu cine s-a iubit Cristina Pucean! Din gelozie, fostul a fost la un pas să ucidă © Instagram

Cristina Pucean, considerată de mulţi cea mai iubită dansatoare, a preferat întotdeauna să-şi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor, mai ales când a venit vorba de poveştile de iubire. Însă, la un moment dat, Spynews.ro a aflat un detaliu uluitor dintr-un scandal între interlopi şi aşa a apărut şi prima informaţie!

În aprilie 2018, la doar o lună de când Cristina Pucean anunţa public că s-a îndrăgostit, fără să dea un nume sau fără prea multe detalii, la un botez, o bătaie sângeroasă a fost declanşată din gelozie de un fost iubit al dansatoarei.

"Îți dai seama că m-am îndrăgostit și eu, doar nu sunt robot. Deocamdată, nu mă gândesc să mă stabilesc la casa mea, pentru că am doar 22 de ani. Vreau să-mi fac o școală de dans pentru toate fanele mele. Când o să fiu și eu la casa mea, cu un soț, nu o să mai dansez, nu. Am relație, da. Iubitul meu nu este gelos, are încredere în mine. Îi place când vin decoltată. Nu stăm împreună. Vorbim mereu la telefon. A venit de multe ori după mine la spectacole. Bine, este puțin gelos. Nu știu cât o să reziste să înțeleagă și să nu fie gelos, dar... (…) Nu vreau să mă apuc de cântat, n-am voce. Dar vreau să scot o piesă cu prietena mea Narcisa", a explicat Cristina Pucean la începutul anului 2018, la "Răi Da Buni".

Bărbatul cu care a fost văzută atunci Cristina Pucean este un anume Melcu, din Buzău. La botez a fost invitat şi Victor Barbu, un fost iubit al dansatoarei. Acesta, ros de gelozie, s-ar fi dus la masa lui Melcu şi i-ar fi cerut să plece acasă. Naşul lui Melcu, Graţian Pian, i-a explicat lui Victor Barbu că presupusul iubit de atunci este finul său, dar acesta nu s-a lăsat intimidat. Aşa, discuţia aprinsă s-a transformat într-o bătaie sângeroasă.

În acest scandal, Elvis Pian, unul dintre fiii lui Nicolae Duduianu, alias Pian, a fost înjunghiat în gât de Victor Barbu, fostul iubit al dansatoarei.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT: EXCLUSIV / Măcel în clanul Duduienilor, din cauza dansatoarei Cristina Pucean! I-a tăiat gâtul, în toiul petrecerii

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro