Cu el l-a înlocuit Nicoleta Voicu pe Gheorghe Turda! "Mie îmi trebuie un mascul care să umble după mine în patru labe"

+3 click pentru
galerie

Cu el l-a înlocuit Nicoleta Voicu pe Gheorghe Turda! "Mie îmi trebuie un mascul care să umble după mine în patru labe" © captură video

Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au despărţit din nou, iar în viaţa artistei a apărut deja un suflet care o face fericită. A venit cu el în platoul emisiunii "Agenţia VIP" şi a povestit tuturor despre el!

Când au început ultimele certuri dintre ea şi Gheorghe Turda, în viaţa Nicoletei Voicu a apărut Maxi, un căţel care i-a adus zâmbetul pe buze. Acum, artista este fericită şi nu alături de Gheorghe Turda, ci alături de Maxi, pe care îl îngrijeşte şi în preţuieşte ca pe un copil. 

"Orice fiinţă vine în viaţa noastră, vine cu un scop, la momentul potrivit. Lui Maxi îi căuta prietena mea stăpân. L-a găsit pe stradă, stătea la trecerea de pietoni cu restul lumii. Ea şi-a dat seama că acest câine nu are un stăpân şi când am mers la ea să mă tund, l-am văzut acolo. Mi-a zis că-i caută stăpân şi să-i fac o poză să-l pun pe Facebook. Acum o lună. Şi e atât de bine venit... Psihic, m-a echilibrat. E un căţel care nu muşcă", a mărturisit Nicoleta Voicu în platoul emisiunii "Agenţia VIP". 

Întrebată de diferenţele dintre "anumite persoane din viaţa ei" şi Maxi, Nicoleta Voicu a oferit un răspuns care ridică destul de multe întrebări vizavi de relaţia pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Nu a stat departe de subiectul despărţirii şi a mai mărturisit ceva! A deranjat-o că nu i-a mulţumit niciodată pentru tot ce a făcut pentru el. 

"Este cuminte, e foarte educat. Eu nu am cerut de la oameni supunere. Nici el nu e supus. E doar bun şi are recunoştinţă. Cred că la animale găsim acea recunoştinţă pe care nu am găsit-o la oameni. M-a durut această lipsă de recunoştinţă care putea să rezume la un singur cuvânt public. <Mulţumesc, Nicole pentru tot ce ai făcut pentru mine>.", a mai spus Nicoleta Voicu. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro