Atenţie, fetelor! Primele declaraţii ale lui Culiţă Sterp, după ce a divorţat oficial de Carmen de la Sălciua

+3 click pentru
galerie

Atenţie, fetelor! Primele declaraţii ale lui Culiţă Sterp, după ce a divorţat oficial de Carmen de la Sălciua © arhivă

Culiţă Sterp şi Carmen Sălciua şi-au spus adio şi oficial! Judecătoria din Haţeg a pronunţat divorţul, iar artistul a oferit primele declaraţii pentru Antena Stars.

Reporterii Antena Stars au stat de vorbă cu fostul soţ al artistei Carmen de la Sălciua, la puţin timp după pronunţarea divorţului. Se pare că, potrivit celor spuse de Culiţă Sterp, Carmen de la Sălciua nu s-a prezentat la Judecătoria şi a fost reprezentată de avocatul ei. De asemenea, acesta a precizat că ar fi fost plecată din ţară, după cum auzise el. 

Vă întrebaţi cum se simte Culiţă Sterp acum că este burlac şi în acte? Ei bine... Culiţă Sterp a mărturisit că îi este bine, că îi prieşte statutul de burlac şi că nu se gândeşte să îşi refacă viaţa, nu se grăbeşte, are alte priorităţi. Însă, dacă va fi să îşi găsească o fată cuminte, vrea să facă mulţi copii.

Acum povestea lor de dragoste, presărată cu multe scandaluri și acuzații de infidelitate, a ajuns la final.  Domnișoarele pot spera în continuare la inima lui Culiță Sterp, pentru că, oficial, este un bărbat singur și fără obligații. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro