Culiță Sterp, după despărțirea de Carmen de la Sălciua: ”O fată drăguță pe aici?”

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp, după despărțirea de Carmen de la Sălciua: ”O fată drăguță pe aici?” © arhiva

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua și-au spus adio, iar acum fiecare o va lua pe drumuri separete. Cântărețul nu duce lipsă de admiratoare și chiar își caută o nouă parteneră... însă pentru videoclip.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt un cuplu foarte controversat în showbiz, după ce de-a lungul timpul au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări. Cei doi au ales într-un final să-și spună adio și să o ia pe drumuri separate.

Fiecare are zeci de concerte și își ocupă timpul muncind. Cântărețul a publicat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de socializare un filmuleț prin care a dorit să facă un anunț.

Artistul urmează să filmeze un nou videoclip și avea nevoie de o domnișoară care să apără în clipul piesei sale, motiv pentru care a ales să-și anunțe admiratoarele de pe pagina sa de socializare.

”O fată drăguță pe aici?...”, a fost o parte din mesajul artistului, dar pe care ulterior l-a șters de pe pagina sa. 

Culiță Sterp și-a anulat evenimtele din italia de teama coronavirusului

Culiță Sterp a anunțat că și-a anulat evenimentele din Italia, de teama coronavirusului.

„Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris în urmă cu mai multe zile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro